به گزارش ، معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر گفت: موزه مردمشناسی بوشهر در عمارت طاهری و در بافت تاریخی بوشهر قرار دارد که بخشی از موزه نیازمند بهسازی بود که عملیات اجرایی آن آغاز شده است. نصرالله ابراهیمی افزود: عملیات تعمیر شناشیرها از جمله عملیات مرمت است. شناشیر در ایران بیشتر در بوشهر کاربرد دارد و به صورت یک فضای نیمه باز هم در نمای بیرونی به عنوان واسط فضای بسته ساختمان و فضای باز شهری و هم در نمای درونی به عنوان واسط فضای بسته ساختمان و فضای باز حیاط به کار برده میشده است. وی اندود کاری دیوارها و انجام کارهای چوبی در و پنجرههای موزه را هم از مهمترین اقدامات مرمتی دانست. ابراهیمی هزینه مرمت موزه مردمشناسی بوشهر در عمارت طاهری را یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال براورد کرد که با تامین اعتبار لازم احیا و مرمت آن در حال انجام است.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر افزود: عمارت گلشن هم یکی از بناهای شاخص و ثبتی بافت تاریخی بوشهر است که در نوار ساحلی شهر واقع و مرمت این بنای ارزشمند آغاز شده است. در جریان عملیات اجرایی این طرح کار استحکام بخشی، تقویت پی، اندود برداری، بندکشی، نورپردازی، کارهای چوبی درب و پنجرهها، کفسازی، گچ کاری و تاسیسات انجام میشود. ابراهیمی اعلام کرد: برای احیای این عمارت ۲۰ میلیارد ریال لازم است که از سوی بخش خصوصی تامین و در حال اجرا است. وی افزود: این عمارت با کاربری اقامتی پذیرایی به بخش خصوصی واگذار شده است و با توجه به روند مرمت، امیدواریم تا پایان امسال به بهرهبرداری برسد.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر درباره مرمت بقعه شیخحسین چاهکوتاهی هم گفت: این بنای تاریخی در محله امامزاده واقع و عملیات مرمت آن آغاز شده است.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر ادامه داد: در این عملیات کار مرمت گنبد بقعه، مثل عایقکاری و عایقبندی سقف، گچکاری و برق مجموعه انجام خواهد شد. ابراهیمی برآورد هزینه عملیات مرمت بقعه شیخحسین چاهکوتاهی را ۵ میلیارد ریال اعلام و گفت: با تامین اعتبار لازم عملیات اجرایی آن آغاز شده است.